Breadcrubs

Школата на 21 век!

ФК Гранд Про е детско-юношеска школа, която работи по Западно-Европейски модел. ‘’Планът за развитие на играч’’ включва повече тренировки футбол на и извън терен. Започват съвместно множество проекти, които са част от Спортна мрежа – Футболен клуб и Спортно образователен център.

Основател на клуба е Димитър Пантев, който в началото се занимава с футзал и постига най-високите резултати за всички времена на клубно ниво за България. Под негово ръководство е Гранд Про!

Уникалността:

Първата частна школа, която осигурява безплатна екипировка на всички деца!

Валентин Веселинов има огромната амбиция да създаде собствена база. Той е с ясната представа, че трябва децата да тренират всеки ден в седмицата, затова са осигурили 5 тренировки в седмицата. Организират турнири на местно и международно ниво, които са безплатни за децата. Партньорството с други международни огранизации дава възможност на децата да посетят различни държави. Веднъж седмично децата имат Футболен Английски, работа с психолог, технико-тактическа тренировка, която се провежда в техния Спортно Образователен Център/Занималня.

За нас като клуб е много важно да създадем една много приятна атмосфера за работа и с помощта на всички родители успяваме да организираме най-различни извънкласни занимания, като ходене в планината, на плаж, кино и още всевъзможни интересни преживявания.

Top